Ko smo mi?

WNet Media GmbH kompanija, poreklom iz Austrije, generalni je  distributer NetTV Plus-a, TotalTV-a kao i IPTV IliriaTV servisa. WNet Media Gmbh je osnovana 2006.godine kada je i postala glavni generani distributer ovih IPTV  platformi na području Austrije. Trenutno postoje 3 poslovnice gde klijenti mogu preuzeti, aktivirati i uplatiti svoj IPTV servis. WNet Media deo je United Group B.V.  

Pre nego je postala glavni distributer IPTV u Austriji, Wnet kompanija radila je na razvitku brojnih futurističkih projekata iz oblasti informacionih tehnologija. Neka od rešenja, na koje smo ostavili svoj pečat, koriste se i dan danas i ključna su za razvoj određenih tehnologija, najviše telekomunikacija. 

 

Uskočite u svet mogućnosti!

 WNET Media Vam pruža mogućnost gledanja  uživo televizijskog programa sa prostora bivše Jugoslavije gde god se nalazili u svetu. Pored aktuelnih televizijskih serija, rijalitija programa, fimova itd. Za vas smo odvojili i mogućnost gledanja nekih od filmova iz našeg video kluba.

Vi birate uređaj

Podržavamo sve vrste uređaja putem kojih možete gledati naše kanale. Ukoliko je za gledanje putem TV-a potreban box, naš tim obučenih ljudi doći će na Vašu adresu i pomoći Vam da sve postavite i uživate u televiziji.

24-7 Live

Our channels are mostly up and running without any interference or maintenances scheduled. You do not need super fast internet as well since our channels are encoded and streamed using our servers.

Sigurnost

Naše platforme su legalne i imaju najduži životni vek u Austriji od svih EX YU IPTV platformi. Piraterija je zakonom zabranjena i ne preporučuje se kupovina usluga od sumnjivih agencija. Više o tome pročitajte u nastavku.

Vratite program i do 7 dana unazad!

Za sve one korisnike koji nisu bili u mogućnosti da odgledaju omiljeni TV Show ili žele da odgledaju ponovo isti, uvedena je mogućnost vraćanja televizijskog programa i do 7 dana unazad. Sami organizujte svoje vreme, mi smo tu da vam to i omogućimo!

Opcija “Catch up” omogućena je na svim našim kanalima i platformama. Vraćanje kanala je vrlo lako i mogu ga koristiti svi. Propuštene serije i TV programi su stvar prošlosti, premotavanje programa uživo je stiglo.

wnetmedialogo

Pored naših usluga u svetu IPTV-a i telekomunikacija, odlučili smo se da naš biznis proširimo i na druge sfere. Tako je započeto i brendiranje Wnet kompanije, svrstavajući je sa nekim od najvećih kompanijama na polju Austrije. Trudili smo se da sto više ostanemo vezani za oblast u kojoj se najviše snalazimo, a to su, naravno, gorepomenute telekomunikacije i informacione tehnologije. Pored ovih usluga, takođe su nam pažnju privukle i tehnološke inovacije, kao i svet LED uređaja. Uronite u širok spektar modernih tehnoloških rešenja, sigurni smo da ćete pronaći nešto što će vam privući pažnju i pokazati mogućnosti koje pruža Vaš Wnet!

Wnet LED, ogranak je kompanije Wnet zadužen da klijentima približi, po pristupačnim cenama, LED uređaje. Uglavnom se pažnja usmerava na uređaje koji služe za reklamiranje i promociju. Više o tome, pročitajte ovde.

Wnet Electronics, usko je povezan sa Wnet LED branšom, međutim, nudi uređaje za svakodnevnu upotrebu. Fokus se stavlja na televizore i tablete, kako bi se našim korisnicima IPTV usluga, pružila celokupna usluga, od uređaja do sadržaja! Ukoliko ste zainteresovani, pogledajte ovde.